Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
11.4.2011, Jan Vítek, aktualita
Společnosti HTC a Microsoft spojily síly na podporu mobilní platformy Windows Phone 7, která poněkud živoří ve stínu úspěšnějšího systému Google Android. V rámci kampaně si každý zákazník, který si koupí jeden z modelů HTC HD7, HTC 7 Mozart,...
Alamaster (50) | 29.4.201115:15
Nebudu zde vkládat odkazy na částečně konkurenční weby, ale například články na české smartmanii ­- Windows Phone 7 Series: Mobilní platforma, která si zaslouží šanci a MIX 2011: Nové informace o Windows Phone 7, Mango aktualizaci a češtině.

Četl jsem i několik zahraničních webů ­(engadged atd.­), které se vyjadřovaly podobně.

Možná jsem to špatně napsal ­- ten systém je v plínkách a má spoustu dětských nemocí. Ano, po funkční stránce je to zatím bída, ale zlepšuje se to. Co jsem četl, tak kvalitních aplikací na marketplace je asi tak stejně jako pro android a iphone­(mám namysli poměr kvalitních aplikací vs. blbosti­) a předpokládám, že se to bude zlepšovat ­- u nás díky tomu, že se otevře marketplace pro naše vývojáře a celkově, protože má MS velmi dobrou vývojářskou platformu obecně.

Co lze jednoznačně pochválit je Metro UI, které recenzenti hodnotí velmi kladně a pak také celková rychlost a odezva systému.

Nechci vyvolávat flame, každý má jiný názor, ale souhlasím s nadpisem článku na smartmanii ­- WP7 je systém, který si zaslouží šanci. A jen čas ukáže do jaké míry se dokáže prosadit.

Howgh.
Odpovědět0  0
Alamaster (50) | 18.4.201122:49
Nevím, z čeho usuzuješ, že WP7 je ­"šmejd­". Četl jsem několik zahraničních recenzí a byly vesměs pochvalné.

BTW nevíte někdo, které jsou ty vybrané prodejny, kde lze využít try&buy na tyhle telefony?
Odpovědět0  0
tunsengfdfd | 29.4.201115:01
usuzuju z osobni zkušenosti ve firemnim prostredi kam si kazdou chvili kupuje nekdo nejnovejsi telefon a dalsich dvacet se po nem opici ... takze jsou tu vsechny telefony pocinaje chytryma nokiema s ne prilis intuitivnim symbianem, pres androidy dvoujadrove, gigahertzove, velke i male, iphony ­- tech tedy zdaleka nejvice, a dokonce obcas i nekomu rupne v bedne a pusti se do takoveho excesu jako treba blackberry nebo wp7 .... wp7 je bida s nouzi, po funkcni strance skutecna mizerie, operacni system sam o sobe neplni poradne funkci operacniho systemu nemluve o nedostatku kvalitnich aplikaci, nechapu kde jste mohl cist ­"vesmes pozitivni recenzi­". wp7 je ta nejhorsi mozna volba.
Odpovědět0  0
Tunseng (346) | 12.4.201122:34
Wp7 je opravdu smejd, nechápu proč ho htc nenechá v poklidu vyhnit . Asi jim microsoft platí majlant ... Ale tuhle mrtvolu už neuživí nikdo, ne vedle.Androida.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.